Blogger Widgets

ads nuffnang

ASSALAMUALAIKUM... SELAMAT DATANG KE BLOG HUSNA... TERIMA KASIH YEE SUDI MENJENGUK BLOG YANG X SEBERAPA NII... BLOG NI HUSNA KONGSIKAN MENGENAI KEHIDUPAN SEHARIAN, RESEPI-RESEPI, DAN APA2 CERITA JEE.. SILA-SILA LA KLIK IKLAN NUFFNANG KAT ATAS TU YEE.. HEHE.. SILA TINGGALKAN JEJAK/ LINK KORG NANTI HUSNA AKAN CUBA FOLLOW/ JEJAK KORG BALIK... TERIMA KASIH...

22 May 2011

letih wok

ingat senang nk kahwin ? huh .. susah .. kne siapkn ni lah .. siapkan tu lah .. tempah ini .. tempah itu .. alhamdulillah setakat ni berjalan ngn lancar . walaupun ad ckit masalh .. korg kalau nk kahwin prepare a awl 3bulan dri tarikh kahwin tu k .. yg penting tempah dlu pelamin, bju , ap sume yg berkaitan ngn persandingan dengan butik pengantin .. o.k .. sbb law tempah last minute taw la ap jadi nyer .. ak yg tempah awl ni pn da pening . alhamdulillah lah my future husband ni cm x kisah .. ak nk tempah itu , tempah ini .. die follow .. bg support .. law ak sorg dri ? huh .. Tuhan je yg tahu .. hari bahagia ak bakal tiba dlm 5ari lagi .. naik cuak jugak nih .. yg dah bekerja tuh simpan lah gaji tu dengan sebaiknya .. mane tahu nanti tetiba nk kahwin .. org masuk meminang ke ? haa .. mane nk cri duit ... so, law dah ad duit simpanan .. senang .. tempah , bayar yg termampu .. xyh nk fikir sal duit ag . betol ke ap yg ak bagitahu ni ? boleh laa .. yg x berapa nk setuju tuh .. sila angkat tangan tinggi-tinggi k ... muahahahahaha ... settle .. ! barang hantaran tuk lelaki dah siap .. yg tggl kek, buah, ngn sirih .. small matter je yg ni.. boleh ke mcm tu ? boleh laaa .. haha . cuak .. o0 cuak .. jgn la cuak .. nanti ak lagi cuak ... adoyai .. erm . last skali tuk life ak ari ni .. ak nk ucapkan ribuan terima kasih kepada yg tersenarai di bawah kerana telah banyak menolong ak & keluarga, bg semangat kt ak, sudi jenguk-jenguk kami sekeluarga..ad yg dtg tolong ap yg patut & segala-galanya lah ..untuk persiapan perkahwinan ak ni.. thank you so much !
  • mak( sebab byk bersusah payah tuk sena..kadang menitis jugak air mata melihat kesungguhan mak tuk besarkan kami adik-beradik tanpa Abon di sisi ..sekejap je Allahyarham Abon meninggalkan kita.. semoga Abon di tempatkan di syurga bersama para-para soleh.Amin. Al-Fatihah ), kak long, abg pie, adik-adikku : ahmad, sakinah, amin, bahirah .. x lupa jgk ank sdare ak . erh ! dorg tlg jgk taw .. walaupn umr haikal 7tahun .. fatin 3tahun :)
  • keluarga mak cik zaini , kema, suhaini .
  • keluarga pak anjang , mak anjang, firdaus, fairuz, umaira.
  • keluarga ayh teh, mak teh zaleha.
  • jiran terbaik .. pak wahab & keluarga .
  • saudara mara yg hulurkn bantuan.
  • abg cuk Hazizi Mohd .. :)
  • & kepada semua yg terlibat .. yg ak x coretkan kt cni.semoga Allah sahaja yg membalas jasa & budi baik kalian. insyaAllah.
semoga segala perancangan & persiapan berjalan dengan lancar .. Amin .

5 comments:

  1. moga sume selamat n d permudahkan segala2nya...

    ReplyDelete
  2. aikkkaikk...keluarga cik yam xdop ker...bermaaf maafan k..kim salam ke mok su...semoga segala berjalan lancar....do follow my blog...

    ReplyDelete
  3. semoga mjlis b'jln lncar dan d permudahkan segala urusan.... tahniah~

    ReplyDelete
  4. waaaa ! sy pon nk kawen jgak ! ahahahah

    pape pun husna , sue sntiase y trbaik tuk husna n zizi .

    ~Selamat Pengantin Baru~

    cyg husna sgt3 !

    ReplyDelete
  5. congrats cik husna.. tak lama lg pggl puan husna pulak. hehe

    ReplyDelete