Blogger Widgets

ads nuffnang

ASSALAMUALAIKUM... SELAMAT DATANG KE BLOG HUSNA... TERIMA KASIH YEE SUDI MENJENGUK BLOG YANG X SEBERAPA NII... BLOG NI HUSNA KONGSIKAN MENGENAI KEHIDUPAN SEHARIAN, RESEPI-RESEPI, DAN APA2 CERITA JEE.. SILA-SILA LA KLIK IKLAN NUFFNANG KAT ATAS TU YEE.. HEHE.. SILA TINGGALKAN JEJAK/ LINK KORG NANTI HUSNA AKAN CUBA FOLLOW/ JEJAK KORG BALIK... TERIMA KASIH...

10 April 2014

kakak 2y!

Assalamualaikum...

alahai smpai xde mase nk update cite pasal kakak kat blog... hehe.. alhamdulillah hari ni kakak dh masuk 2tahun 6hari.. birthday kakak hari jumaat lepas... tahun lepas sambut kat umh MIL.. tahun ni abah cakap xyah buat besar-besaran sgt... sambut bertiga je katenye... mama setuju aje... kalau hari jadi xde kek mcm x meriah je kan... hari jumaat lepas abah kije pagi.. balik mlm.. so, siang tu xde bawak kakak p jln2 pun.. kami berdua duk umh je tunggu abah balik.. kakak teman mama buat kek hari jadi.. kek ap lg.. mcm biase snow cheese cake je yg mampu mama buat... hehe... tahun lepas mase birthday mama.. rajin laa sikit... mama buat rainbow cake.. tp nk bakar satu2 tu bkn main lagi... kalau snow cheese cake ni senang je... xyah pening2 kepala.. putar2 je.. siap... 

sekejap je masa berlalu... kakak dah besar.. dah nk dapat adik dh. sekarang bkn main lg byk cakap... "mama..mama.. itu lah.. ini lah" layan jee telatah kakak ni... sayangg die ketat2... kalau abah balik dari kije... amboii... bkn main lagi yee.. x pandang mama langsung... tecik hati.. ehehehe...

abah sampai umh je.. kakak dah lompat2.. "yeay yeay abah dah balik.." alarr... mane x nye.. dri ptg lg bodek mama nk mkn kek... omel kek katenye..

lepas siap potong kek kat umh.. abah bwk kami p kedai makan.. talib tomyam seafood.. waa.. kenyang perut mama.... alhamdulillah. 

HAPPY BIRTHDAY NUR HADIRAH!!!

SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEHAH.. DAN BERJAYA DIDUNIA MAHUPUN DIAKHIRAT.. AMIN. 

No comments:

Post a Comment