Blogger Widgets

ads nuffnang

ASSALAMUALAIKUM... SELAMAT DATANG KE BLOG HUSNA... TERIMA KASIH YEE SUDI MENJENGUK BLOG YANG X SEBERAPA NII... BLOG NI HUSNA KONGSIKAN MENGENAI KEHIDUPAN SEHARIAN, RESEPI-RESEPI, DAN APA2 CERITA JEE.. SILA-SILA LA KLIK IKLAN NUFFNANG KAT ATAS TU YEE.. HEHE.. SILA TINGGALKAN JEJAK/ LINK KORG NANTI HUSNA AKAN CUBA FOLLOW/ JEJAK KORG BALIK... TERIMA KASIH...

24 May 2013

Die Casting Double Grill Pan

Assalamualaikum...

Salam Jumaat... hehe.. rezeki hari ni... bukan senang nak dapat.. dah lame berkenan nak beli.. cuma x berkesempatan... erk. yelahh tuu... sebenarnya nak beli berfikir panjang dulu.. sebab harga perhh mahal jgk RM100 > sebelum nak beli kena servis harga dulu.. tengok yg mane okey.. yg mane x okey.. sebelum ni dalam facebook husna tengok yg saiz 28cm RM110, saiz 32cm RM120 .. brand Happy Call.. aiii mahal jgk kan... meh nak cerita ckit ... hari ni hari jumaat.. husband cuti.. yeay.. lorh.. seminggu sekali je kot cuti.. ermm.. kebetulan plak hari ni gaji masukk... hehe.. ape lagi... pagi td gi lah pasar pagi.. niat nak beli mini pizza je wt mkn dalam kete.. sebabnya cik abg ajak g makan mee sup 'Pok Mud' ... pusing punya pusing pasar pagi tuu... yg plan nk cari mini pizzanye tertangguh sebab nak cari baju sehelai... dah lame x beli baju baru... mmg sedihh ahh baju yg husna berkenan tu  free size.. nge husna mane muatt... baju pun saiz 44.. tu pon skrg mcm dah x muat saiz 44 .. kena + lagi 2 saiz kot.. 46 ?? ekekeke... cerita sal baju plakk nyee... x jadi beli sebabnye xde saiz.. pusing lagi.. erk. tetibe cik abg tunjuk ke arah toke cina tuu.. baru bukak gerai.. "syg..tuu... pemanggang ajaib" hah !! ak ape lagi... "ehhh..jom abg..." tarik tangan abg yg tengah dukung ank tuu.. berpeluh husband aii.. hehe.. sape suh tunjuk.. kang dah duk depan gerai ni haa.. baru buke .. first customer lah konon... husna tanye harga.. toke tu ckp saiz 28cm tuk brand Ikan Pemanggang Ajaib RM129 .. yg besar ckit saiz 36cm brand Dessini RM138 siap ad percuma 3 barang.. nak beli tu memang lerr nak beli... mcm dah okey ahh harga tuu.. husna nak yg saiz 32cm xde... berkenan plak tengok yg saiz 36cm tu.. aishh .. tengok muke abg.. tanye pendapat .. abg cam xde respond... huh .... bad mood kejap.. hehe... pastu husna ckp kt toke tu.. kejap lagi datng balik.. toke ckp "okey3" g beli mini pizza jap.. pastu bincang balik nge cik abg... abg ckp "nakk ke ? takut x guna... rugi je beli.. xyah beli lagi lahh... sabar dulu..." husna diam jee.. kan diam itu lebih baik daripada berkata2.. kang terkeluar ayat kasar.. xnak larr.. haa.. sampai lah kat warung Pok Mud.. order mee sup.. habis semangkuk.. abg tanye.. "syg... betul ke nak ?" husna pun jawap.. "nak lerr... lame dah nak beli.. lame mane dah servis harga..kire okey dah yg saiz 36cm tu RM138.. nurul igt nk beli grill pan jee.. harga RM49.00 .. erm.. baik beli Die Casting Double Grill Pan ni abg.. tengah hangat dipasaran.. xpe.. bukannye beli terus nak guna.. beli dulu.. nanti nak guna senang" hee... abg ckp okey.. nanti kite singgah lagi kat pasar pagi tuu.. sukee... sayang abg !! nih die rupa nya Die Casting Double Grill Pan husna beli tadi.. siap ngn percuma 3 barang.. 

Brand Dessini saiz 36cm

Die Casting Double Grill Pan bersama free gift


gambar dari tepi.. boleh tahan besar jgk kan..

boleh cabut

macam mana agak2 mahal x harga die, ke dah okey ?? balik tadi husna try jugak search google nak tahu berapa harga.. ni die page hok husna jumpe.. kire okey lah.. kalau beli dalam online RM145..



akhirnya ... Alhamdulillah . thanks abg .. Hazizi Mohd =)
ehh ni beli2 nak masak ap ? haha.. tunggu lerr ad lahh tu .. bknnye beli terus nak guna kan.. nih die ayat husna.. hehe..

No comments:

Post a Comment